voetbalzone

‘Als ik écht moet kiezen, ga ik praten met El Ahmadi en Basacikoglu’

Gijs Freriks13 okt 2016, 08:05
Laatst bijgewerkt: 13 okt 2016, 08:05
Advertentie

Mohamed El Hankouri maakte eind augustus in de thuiswedstrijd tegen Excelsior (4-1) zijn debuut in het eerste elftal van Feyenoord en deed later in de beker ook mee tegen FC Oss. De negentienjarige aanvallende middenvelder annex vleugelspeler hoopt dat er nog veel meer minuten bij gaan komen.

/

“Daar hoop ik natuurlijk wel op, maar als jongeling ben ik al blij met elke invalbeurt, bijvoorbeeld die tegen FC Oss. Elke minuut die ik mag spelen, wil ik laten zien wat ik kan. Daarnaast leer ik ook op de trainingen heel veel. Als je met zoveel goede en ervaren spelers mag trainen, word je heel snel een betere voetballer”, aldus El Hankouri.

De international van Marokko Onder-20 voegt er in het interview met het Feyenoord Magazine aan toe dat hij nog geen keuze heeft gemaakt wat betreft zijn interlandloopbaan. “Ik ben in Nederland geboren, maar mijn beide ouders in Marokko. Als ik echt voor de keuze kom te staan, zal ik gaan praten met Karim El Ahmadi en Bilal Basacikoglu. Zij kunnen me goed adviseren.”

Bezig met laden …