voetbalzone

'Als ik hem was zou ik niet spelen, die jongen kan het nooit goed doen'

Bart Kruyt15 mei 2014, 07:22
Laatst bijgewerkt: 15 mei 2014, 07:22
Advertentie

Paul Gladon maakt zich op voor twee extra speciale wedstrijden. De aanvaller van FC Dordrecht treft in de laatste ronde van de nacompetitie Sparta Rotterdam, de club die hem dit seizoen verhuurt en hem voor volgend seizoen terug verwacht. Gladon zit daardoor in een lastig parket: hij zal Dordrecht willen helpen, maar gaat naar de Eredivisie als Sparta de nacompetitie wint.

voetbalzone

Gert Kruys, trainer van Sparta, begrijpt hoe moeilijk de situatie is. "Als ik Paul was, zou ik niet spelen", zei Kruys in De Telegraaf. "Die jongen kan het nooit goed doen. Ik heb onlangs een goed gesprek met hem en Leo Beenhakker gehad. Paul heeft zich uitstekend ontwikkeld en we hebben plannen met hem. In juni sluit hij weer aan bij de groep."

Harry van den Ham lijkt Gladon echter gewoon te gaan opstellen: de aanvaller maakte in de competitie zeventien doelpunten voor Dordrecht en is simpelweg te belangrijk voor de ploeg. Kruys: "Hoe ik zou reageren als hij scoort? Laten we niet gaan speculeren en eerst zien hoe de wedstrijd loopt.”

Bezig met laden …