voetbalzone

‘Als ik Messi moest vertellen wat hij mag zeggen, zou ik wel erg onzeker zijn’

Erik van Dam20 jun 2014, 19:47
Laatst bijgewerkt: 20 jun 2014, 19:47
Advertentie

Alejandro Sabella vindt het prima dat Lionel Messi zich enkele dagen geleden uitsprak voor een 4-3-3 formatie bij Argentinië, in plaats van een 5-3-2 opstelling. In die laatste formatie versloeg het land Bosnië-Herzegovina in de openingswedstrijd, maar erg vloeiend zag het er allemaal niet uit. Messi gaf aan dat het wat hem betreft best wat aanvallender mag en dat vindt bondscoach Sabella logisch.

voetbalzone

“Zijn woorden hebben mij niet geïrriteerd, nee. Waarom zou dat ook zo zijn? Hij kreeg de vraag voorgelegd hoe hij zelf het liefst speelt en hij gaf op een respectvolle manier antwoord. Messi heeft ook niets nieuws gezegd, hij heeft altijd aangegeven dat hij graag 4-3-3 speelt met Ángel Di María erbij om door te drukken. We leven nog altijd in een vrije wereld, hè?”, reageert Sabella vrijdag.

“Ik was uiteindelijk ook degene die Messi vroeg om de persconferentie bij te wonen. Ik vertrouw volledig op mijn internationals en het staat ze compleet vrij om vragen op hun eigen manier te beantwoorden. Als ik Messi moest vertellen wat hij wel en niet mag zeggen, zou ik wel erg onzeker zijn”, aldus Sabella. Argentinië komt zaterdag weer in actie: dan is Iran de tegenstander in Groep F.

Bezig met laden …