voetbalzone

'Als ik niet weet wat ik met de bal moet, geef ik hem gewoon aan Eden'

Matthijs van Laar10 jul 2015, 15:09
Laatst bijgewerkt: 10 jul 2015, 15:09
Advertentie
voetbalzone

Chelsea werd vorig seizoen kampioen van Engeland, maar wil die prestatie in het komend voetbaljaar overtreffen. De Londenaren hebben hun zinnen gezet op de Champions League, zegt Nemanja Matic in een interview met de Daily Mail. "We kunnen die prijs winnen", verwacht de Servische middenvelder, die onder meer mooie woorden bezigt over ploeggenoot Eden Hazard.

De Belg is de onbetwiste smaakmaker van Chelsea en werd verkozen tot beste speler van de Premier League. Matic is het daar volkomen mee eens. "En hij is ook nog steeds erg jong!", zegt de ex-speler van Vitesse. "Er is ruimte voor verbetering bij Eden. Hij scoort nu al zoveel belangrijke doelpunten en is altijd dreigend."

De aanwezigheid van de Belgische aanvaller is ook prettig voor de andere spelers, claimt de international. "Als ik niet weet wat ik met de bal moet doen, geef ik hem gewoon aan Eden. Over het algemeen doet hij er iets goeds mee, creëert hij een kans. Hij is ook een van de beste jongens in de kleedkamer", onthult Matic, die in de winter van 2014 terugkeerde bij de Londense club. Die verkocht hem in 2011 aan Benfica, nadat een verhuurperiode in Arnhem weinig had opgeleverd.

Bezig met laden …