voetbalzone

'Als ik ooit zou vertrekken bij Barcelona, dan zou PSG zeker een optie zijn'

Bart Kruyt06 jun 2014, 14:40
Laatst bijgewerkt: 06 jun 2014, 14:40
Advertentie

Barcelona heeft wilde plannen als het gaat om het vernieuwen van de selectie en Dani Alves schijnt een van de spelers te zijn die kan vertrekken. De rechtsback is inmiddels 31 jaar oud en heeft nog een eenjarig contract, waardoor dit een mooi moment lijkt om hem te verkopen. Paris Saint-Germain heeft interesse: volgens Franse media is er zelfs al sprake van een akkoord.

voetbalzone

Dani Alves ontkent dat, maar lijkt wel wat te voelen voor een avontuur in Parijs. "Ik heb altijd gezegd dat ik liever niet betrokken ben bij projecten voor de langere termijn", zegt de Braziliaan tegen Surface. "Ik voel me beter bij projecten voor de korte termijn. Eigenlijk ben ik altijd op zoek naar uitdagingen, daar ben ik voor geboren. En als ik bij een andere club een mooie uitdaging zie, dan ga ik die graag aan."

"Paris Saint-Germain? Dat is een grote club, en ik speel graag voor grote clubs", vervolgt Dani Alves. "Het is een rijke club, die spelers mooie uitdagingen kan bieden. Als ik ooit zou vertrekken bij Barcelona, dan zou PSG zeker een optie zijn." Mocht Dani Alves inderdaad naar Parijs komen, dan betekent dat slecht nieuws voor Gregory van der Wiel, die op dezelfde positie als de Barcelona-ster speelt.

Bezig met laden …