voetbalzone

‘Als ik zeven goede ballen geef en één verkeerde, halen ze de foute eruit'

Tim Siekman15 nov 2017, 15:02
Laatst bijgewerkt: 15 nov 2017, 15:02
Advertentie

Alexander Büttner ligt niet wakker van de kritiek op zijn spel. De linkervleugelverdediger, die afgelopen winter Dinamo Moskou inruilde voor Vitesse, speelde dit seizoen tot op heden tien competitieduels voor de Arnhemmers, maar kon volgens critici alles behalve imponeren. In gesprek met Voetbal International zegt Büttner dat hij onterecht hard wordt aangepakt.

"Ik ben nu eenmaal een jongen op wie gelet wordt. Ik kan er heel goed mee omgaan. Ik heb er totaal geen last van", aldus de ex-speler van onder meer Manchester United en Anderlecht. Büttner wordt vooral bekritiseerd op het gegeven dat hij weinig laat zien als ervaren speler. "Als ik zeven goede ballen geef en één verkeerde, dan halen ze alleen de foute eruit."

"Ze zeggen weleens dat er jongens met een stempel zijn", vervolgt de 28-jarige Büttner. "Ik ben er daar één van. Ik denk dat mensen op bepaalde jongens altijd commentaar willen hebben. Het is makkelijk, hè, thuis achter je computer iets zeggen over een ander", aldus de verdediger, die zegt gewoon te blijven voetballen en niet afgeleid te zijn.

Bezig met laden …