voetbalzone

‘Als Jans interesse heeft, dan gaan we meteen met hem om de tafel zitten’

Peter Nusselder03 jan 2013, 15:10
Laatst bijgewerkt: 03 jan 2013, 15:10
Advertentie

PEC Zwolle weet dat het op zoek moet naar een nieuwe trainer voor volgend seizoen, nu hoofdcoach Art Langeler en zijn assistent Jaap Stam hebben laten weten komende zomer te vertrekken bij de huidige nummer veertien van de Eredivisie. Ron Jans zou een optie kunnen zijn voor de Zwolse club.

/

De in Zwolle geboren oefenmeester werd eerder dit seizoen ontslagen bij Standard Luik en zit momenteel zonder club. Technisch directeur Gerard Nijkamp liet al weten dat PEC zich reeds voorbereidde op het vertrek van Langeler en Stam. “We hebben de laatste weken al wat rondgekeken”, tekent Voetbal International op uit de mond van de beleidsbepaler. “Er zijn mensen om een lijstje van te maken, het kan vrij snel gaan allemaal.”

Nijkamp geeft voorts aan niet onwelwillende tegenover de mogelijke komst van Jans te staan als nieuwe trainer in Zwolle. “Als Jans interesse heeft trainer te worden van PEC, dan gaan we meteen met hem om de tafel zitten”, geeft de technisch directeur met een knipoog te kennen. Jans werkte tussen 2002 en 2010 bij FC Groningen en was daarna twee jaar de hoofdtrainer van sc Heerenveen.

Bezig met laden …