voetbalzone

'Als je Beckham haalt, dan haal je ook zijn vrouw, en dat zou ik nooit willen'

Bart Kruyt17 apr 2012, 17:30
Laatst bijgewerkt: 17 apr 2012, 17:30
Advertentie

Het oorspronkelijke contract van David Beckham bij LA Galaxy liep voor de jaarwisseling af en diverse Europese clubs werden met de middenvelder in verband gebracht. Ook Bayern München overwoog de Engelsman aan te trekken, maar zag daar volgens Uli Hoeness uiteindelijk van af. De voorzitter zag het namelijk niets zitten om Beckhams partner Victoria naar Duitsland te halen.

/

Hoeness zegt dat diverse bestuursleden Beckham wilden hebben. "Maar ik had het idee dat ik geen speler zou kopen, maar slechts iemand die shirts zou verkopen", zei de preses. "Hij is een geweldige speler, maar geweldige spelers brengen ook problemen met zich mee. De vrouwen, bijvoorbeeld. Ik mag meneer Beckham graag, maar mevrouw Beckham niet. En als je David Beckham haalt, dan haal je ook zijn vrouw, maar ik zou mevrouw Beckham nooit willen kopen."

Victoria Beckham is bekend van haar periode als Spice Girl en is nog altijd een Engelse superster, waardoor het leven van haar en haar man David onder een vergrootglas liggen bij de tabloids. Bayern heeft niet voor niets FC Hollywood als bijnaam, maar Hoeness zag de komst van Beckham toch niet zitten. De middenvelder heeft inmiddels zijn contract bij LA Galaxy verlengd.

Bezig met laden …