voetbalzone

‘Als je de top wilt halen, zul je je moeten aanpassen’

Peter Nusselder17 feb 2016, 08:33
Laatst bijgewerkt: 17 feb 2016, 08:33
Advertentie

Feyenoord plukte Michiel Kramer afgelopen zomer weg bij ADO Den Haag en het duurde niet lang voordat de spits zijn concurrent Colin Kazim-Richards uit de basis verdreef in Rotterdam. Inmiddels is Kramer zelf echter zijn plaats kwijt en zijn ex-trainer denkt te weten waar dat aan ligt.

/

ADO-coach Henk Fraser, die als verdediger jarenlang voor Feyenoord speelde en in Den Haag een haat-liefdeverhouding had met zijn topscorer, benadrukt dat Kramer beter zijn best zal moeten doen. “Michiel moet zich meer verdiepen in de cultuur van de club”, maakt Fraser duidelijk in het Algemeen Dagblad. “Dat betekent: kei- en keihard werken”, legt de voormalig mandekker uit.

“Dat is niet mijn wijsheid, maar dat wordt verwacht bij Feyenoord.” Fraser vindt overigens dat Kramer het niet slecht doet, gezien zijn tien doelpunten. “Prima cijfers en als hij erin komt, vind ik hem nog steeds de meest dreigende man. Ik ben gek op ‘m, daar ligt het niet aan, maar als je de top wilt halen, zul je je moeten aanpassen aan je omgeving en niveau.”

Bezig met laden …