voetbalzone

‘Als je kijkt naar hoe graag Atlético dit wil, kan geen team ons verslaan’

Peter Nusselder30 apr 2014, 13:15
Laatst bijgewerkt: 30 apr 2014, 13:15
Advertentie

Chelsea kan woensdagavond een uiterst gemotiveerd Atlético Madrid tegenover zich verwachten. Na de 0-0 van een week geleden in Spanje gaan de beide ploegen op Stamford Bridge uitmaken wie het in de finale van de Champions League mag gaan opnemen tegen Real Madrid. Het verlangen om de eindstrijd te halen is volgens Mario Suárez bij Atlético nog groter dan bij Chelsea.

voetbalzone

De middenvelder, die naar alle waarschijnlijk door trainer Diego Simeone zal worden opgesteld op de positie van de geschorste aanvoerder Gabi, kijkt uit naar de return in Londen. “We voelen ons goed, we zijn er klaar voor”, vertelt Suárez in de aanloop naar het Europese treffen tijdens een persconferentie. “Als je kijkt naar hoe graag we dit willen, kan geen team ons verslaan. En we hebben een goede kans.”

Chelsea beperkte zich in het Vicente Calderón vooral tot verdedigen, en de middenvelder van los Colchoneros verwacht niet dat coach José Mourinho zijn elftal in eigen huis met een heel andere opdracht het veld in zal sturen. “Ze zullen niet alles op de aanval gooien, al spelen ze nu misschien iets offensiever omdat ze moeten scoren. Maar we weten dat ze zullen wachten op een fout van ons.”

Bezig met laden …