voetbalzone

'Als je naar de cijfers kijkt is het de beste speler van FC Twente'

Matthijs van Laar17 dec 2015, 16:57
Laatst bijgewerkt: 17 dec 2015, 16:57
Advertentie

Vitesse sluit de eerste helft van het seizoen vrijdagavond af met een thuiswedstrijd tegen FC Twente. Pakweg twee jaar geleden zouden de Arnhemmers die ontmoeting als underdog hebben afgetrapt, maar de tijden zijn in rap tempo veranderd. De Enschedeërs zijn ver afgezakt en mogen op papier geen probleem opleveren voor Peter Bosz en zijn manschappen.

voetbalzone

De coach van de Arnhemmers is echter op zijn hoede. Hij wijst nadrukkelijk op de aanwezigheid van sterspeler Harkim Ziyech. “Als je naar de cijfers kijkt is het de beste speler. Volgens mij is hij bij 32 van de 36 goals betrokken geweest. Dan ben je wel belangrijk voor de ploeg. Maar Twente is meer dan Ziyech”, zegt Bosz op de website van zijn club.

Vitesse treedt vrijdag aan zonder Nathan en Renato Ibarra, maar voor Isaiah Brown is er wel weer een plaatsje ingeruimd. “Izzy start in de basis. Hij heeft op trainingen en in wedstrijden van de beloften laten zien dat hij klaar is voor een basisplaats”, aldus Bosz. Het duel in GelreDome gaat vrijdagavond om 20.00 uur van start.

Bezig met laden …