voetbalzone

‘Als je niet presteert op het veld is er ook geen interesse van grote clubs’

Peter Nusselder08 sep 2011, 13:15
Laatst bijgewerkt: 08 sep 2011, 13:15
Advertentie

Bolton Wanderers lijkt er veel aan gelegen om de aflopende verbintenis van verdediger Gary Cahill te verlengen, maar trainer Owen Coyle heeft niet veel haast met een contractverlenging. De coach ziet liever dat Cahill zich richt op voetballen voor Bolton en voorspelt de stopper een grote toekomst.

/

“Over zijn contract hoeven we het nu niet te hebben”, vertelt Coyle donderdag aan Sky Sports. “Uiteindelijk zullen we met Gary en zijn makelaars moeten gaan praten, maar voorlopig wil ik vooral dat hij zich concentreert op zijn spel. Voetballers moeten begrijpen dat ze een mooi leven hebben, maar dat ze dat wel moeten verdienen. Als je niet presteert op het veld is er ook geen interesse van grote clubs.”

Coyle is er echter van overtuigd dat de topclubs wel een keer zullen komen voor de 25-jarige Cahill. “Gary is ambitieus en wil op het hoogste niveau spelen, dat kan ik begrijpen. Hij speelt al in de sterkste competitie ter wereld, de volgende stap zal de Champions League zijn. Ik weet bijna zeker dat hij naar een topclub wil en dat hij daar ook de kwaliteiten voor heeft.”

Bezig met laden …