voetbalzone

‘Als Liverpool mij een nieuw contract had aangeboden, had ik getekend’

Gijs Freriks06 jan 2015, 21:15
Laatst bijgewerkt: 06 jan 2015, 21:15
Advertentie

Als Liverpool Steven Gerrard afgelopen zomer een nieuw contract had aangeboden, dan was de middenvelder mogelijk langer op Anfield gebleven. Dat zegt de 34-jarige Gerrard dinsdagavond in gesprek met de Liverpool Echo.

voetbalzone

Liverpool ging echter pas in november met de icoon in gesprek over een eventuele nieuwe verbintenis, kort nadat Gerrard eigenlijk al had besloten dat hij na dit seizoen zou vertrekken. “Als ik in de voorbereiding een nieuw contract had kunnen tekenen, dan had ik getekend. Ik was net gestopt bij de Engelse ploeg om mij volledig op Liverpool te concentreren. Maar ik heb van de zomer tot november wel goed na kunnen denken.”

“Ik koester geen wrok en ben niet boos. De selectie bestaat uit meer voetballers. Liverpool is sinds mijn achtste geweldig voor mij geweest en heeft mij geholpen om al mijn dromen te vervullen. Het kwam er eigenlijk gewoon op neer dat ik mij niet een gewone teamspeler wilde voelen, maar een basisspeler. En daarom ga ik weg”, besluit Stevie G, die waarschijnlijk naar Los Angeles Galaxy gaat.

Bezig met laden …