voetbalzone

‘Als Mario daarin verandert, behoort hij tot de beste spitsen ter wereld’

Yanick Vos12 sep 2016, 18:23
Laatst bijgewerkt: 12 sep 2016, 18:23
Advertentie

Mario Balotelli hoopt bij OGC Nice zijn carrière nieuw leven in te blazen. Hij begon zondag goed, met twee doelpunten bij zijn debuut tegen Olympique Marseille (3-2 winst). Paris Saint-Germain-middenvelder en tevens landgenoot Marco Verratti vertrouwt erop dat de 26-jarige spits, na mislukte periodes bij AC Milan en Liverpool, uit gaat groeien tot ‘één van de beste spitsen ter wereld’.

/

Verratti hoopt dat het kwartje eindelijk is gevallen bij Balotelli. “Ik denk dat Mario gaat veranderen en hoop dat hij nu begrijpt dat voetballen niet alleen draait om die negentig minuten op het veld, maar om de hele week”, zegt de Italiaans international tegen La Gazzetta dello Sport. “Als hij dat weet te veranderen, behoort hij tot de vier of vijf beste spitsen ter wereld.”

“Ik heb de wedstrijd van Nice niet gezien, maar ik zag op mijn telefoon dat Mario al na zeven minuten had gescoord. Hij is een goede speler en een prima jongen. Zijn probleem was tot nu toe zijn mentaliteit, maar ik denk dat dat zal veranderen”, aldus Verratti.

Bezig met laden …