voetbalzone

‘Als Messi er niet over wil praten, wie ben ik dan om het hem te vragen?’

Erik van Dam11 mrt 2013, 15:40
Laatst bijgewerkt: 11 mrt 2013, 15:40
Advertentie
/

Dani Alves erkent dat Lionel Messi de laatste tijd meer emoties toont dan vroeger. Barcelona maakte recent een slechte reeks door, waarin eenmaal werd verloren van AC Milan en twee keer van Real Madrid. Die verliespartijen of mogelijk iets anders bracht Messi van zijn stuk, want in een interview met El Mundo Deportivo wordt Dani Alves gevraagd of Messi inderdaad emotioneler is dan voorheen.

“Ik heb hem de laatste tijd wel emotioneler zien worden, ja”, erkent de Braziliaanse back. “Maar wie ben ik om er wat over te zeggen? Ik zag het gebeuren, maar ik wil er niet hypocriet over doen. En ik ga het ook niet erger maken dan het is. De laatste jaren was hij overduidelijk niet zo emotioneel. Waarom niet? Dat weet ik niet, ik ben niet op zoek gegaan naar het antwoord. Ik luister alleen als iemand iets te zeggen heeft.”

“En als Messi er niet over wil praten, wie ben ik dan om het hem te vragen?”, geeft Dani Alves aan. De ster in het team bij Barcelona maakt een onverminderd sterk seizoen door en staat in de competitie alweer op veertig goals, tien minder dan zijn recordaantal van vorig seizoen.

Bezig met laden …