voetbalzone

'Als Narsingh in de hoek had geschoten, had hij waarschijnlijk gescoord'

Bart Kruyt16 mrt 2016, 16:15
Laatst bijgewerkt: 16 mrt 2016, 16:15
Advertentie

PSV werd dinsdagavond pas na strafschoppen uit de Champions League gegooid door Atlético Madrid. Twaalf pogingen vanaf elf meter vlogen tegen de touwen, voordat Luciano Narsingh de lat trof en Juanfran de beslissende trap gaf. Kenneth Perez vond de manier waarop de rechtsbuiten zijn penalty miste onnodig.

/

“Het viel me op dat de keepers niet echt hun best deden”, zegt de voormalig PSV’er, die tegenwoordig analist is bij FOX Sports. Volgens de Deen was het niet nodig om de bal hoog te plaatsen. “Als hij in de hoek had geschoten, had hij waarschijnlijk gescoord.”

Ook op de veel geloofde doelman van de Eindhovenaren, Jeroen Zoet, had Perez wat aan te merken rondom de strafschoppenserie: “Hij had wat meer kracht in zijn handen moeten hebben. Hij raakte de bal heel vaak.” Zoet wist echter geen enkele penalty te keren.

Niet alleen Zoet, maar heel PSV ontving na de dubbele ontmoeting met de Madrilenen de nodige complimenten. Hoewel Perez de ploeg van Phillip Cocu vooraf weinig kansen toedichtte, is hij niet trots op zijn oude club. “Ik vond dat ze echt kans hadden om door te gaan. Ik ben een beetje teleurgesteld dat het niet gelukt is”, aldus de voormalig middenvelder.

Bezig met laden …