voetbalzone

'Als Pepe dit had gedaan, zou er veel meer over gesproken worden'

Bart Kruyt04 apr 2014, 08:00
Laatst bijgewerkt: 04 apr 2014, 08:00
Advertentie

El Clásico ligt al een tijdje achter ons, maar in Spanje wordt er nog steeds over de topper tussen Real Madrid en Barcelona gesproken. Het gaat dan vooral op het moment waarbij Sergio Busquets op het gezicht van de op de grond liggende Pepe ging staan: de middenvelder van Barcelona ontkent dit te hebben gedaan, maar de foto's vertellen een ander verhaal.

voetbalzone

Busquets schaafde met zijn noppen wel degelijk langs het gezicht van de Portugees. "We staan in deze kwestie allemaal achter Pepe", zegt Xabi Alonso, middenvelder van Real. "Wanneer het andersom was geweest, zou er veel meer over gesproken worden. Het heeft allemaal met imago te maken, maar Pepe is een belangrijke speler voor ons."

Pepe zelf haalde woensdagavond na de wedstrijd tegen Borussia Dortmund nog flink uit naar 'leugenaar' Busquets: "Een van de belangrijkste kenmerken voor een mens is eerlijkheid en weten wanneer je je excuses moet aanbieden, als je een keer een fout hebt gemaakt. Als ik dit had gedaan, dan zou Real Madrid me wegsturen", claimde Pepe.

Bezig met laden …