voetbalzone

‘Als Pogba zoveel waard is, zou Atlético voor hem 200 miljoen moeten krijgen’

Robin Bruggeman24 okt 2016, 13:40
Laatst bijgewerkt: 24 okt 2016, 13:40
Advertentie

Atlético Madrid verlengde afgelopen week het contract van Yannick Ferreira Carrasco tot 2022 en gooide meteen zijn gelimiteerde transfersom omhoog van veertig miljoen euro naar honderd miljoen euro. Volgens voormalig Colchonero Paulo Futre heeft de club er goed aan gedaan om andere Europese grootmachten tijdig de loef af te steken.

/

“Geruchten dat de grote haaien geïnteresseerd waren in de fenomenale Belg begonnen al in augustus met de interesse van Barcelona”, schrijft hij in zijn column bij Marca. “Begin september was het de beurt aan Chelsea, terwijl de twee teams uit Manchester aan het einde van de maand ook werden genoemd. Paris Saint-Germain was de laatste toevoeging in oktober. Na zijn geweldige start twijfelde ik er niet aan dat de geruchten klopten en veertig miljoen zou een mooi kerstcadeautje zijn geweest voor de fans van een van deze miljoenenteams.”

“Atlético-directeur Miguel Ángel Gil handelde echter snel. Dat was zonder twijfel geweldig nieuws, al denk ik dat zijn clausule snel verder omhoog moet. Yannick is alleen maar beter geworden sinds hij in 2015 naar Atlético kwam. Als hij niet zwaar geblesseerd raakt, hoort hij binnen twee jaar bij de vijf beste spelers ter wereld. En als Manchester United meer dan honderd miljoen betaalt voor een middenvelder als Paul Pogba, zou Carrasco het dubbele moeten kosten”, sluit Futre af.

Bezig met laden …