voetbalzone

‘Als Schalke mij wil verkopen, dan kan ik daar weinig tegen doen’

Gijs Freriks01 sep 2013, 12:30
Laatst bijgewerkt: 01 sep 2013, 12:30
Advertentie
/

Julian Draxler sluit niet uit dat hij binnen 36 uur nog van club verandert. De middenvelder staat in de belangstelling van met name Arsenal en weet dat elke speler voor de juiste prijs te koop is. The Gunners zouden reeds met Schalke 04 contact hebben opgenomen om over de beschikbaarheid van de Duitser te praten.

“Het maakt mij niet uit dat mensen speculeren als zij daar hun plezier uit halen, maar als er niets geks gebeurt, dan verschijn ik maandag gewoon hier op de training”, zegt de negentienjarige Draxler in gesprek met Goal. “Maar als Schalke zich bedenkt en zegt: ‘Nou, dertig of veertig miljoen euro is niet eens zo slecht’, dan kan ik daar weinig tegen doen. Als de club mij wil verkopen, dan ga ik niet zeggen dat ik wil blijven”, aldus Draxler.

Vrijdag zei Horst Heldt, de algemeen directeur van die Königsblauen, nog dat een transfer bij een bedrag van zeventig miljoen euro bespreekbaar is. Eind juni sloeg de zesvoudig international overigens nog aanbiedingen van Real Madrid en Manchester City af. Hij had in vijf jaar tijd zestig miljoen euro kunnen verdienen. Draxler verlengde in mei zijn contract bij Schalke tot de zomer van 2018.

Bezig met laden …