voetbalzone

'Als voetballer sta ik nu stil in mijn ontwikkeling, ik ben toe aan een stap'

Matthijs van Laar06 jan 2016, 14:02
Laatst bijgewerkt: 06 jan 2016, 14:02
Advertentie

Mats Seuntjens wordt gevolgd door AZ, maar het is de vraag waar de aanvaller zijn seizoen afmaakt. De speler van NAC Breda houdt zich op de vlakte, al geeft hij wel te kennen dat hij openstaat voor een transfer. “Iedereen wil naar een grote club, maar op dit moment heb ik niks in handen”, geeft hij te kennen in het Eindhovens Dagblad.

voetbalzone

De 23-jarige Seuntjens zegt in ieder geval toe te zijn aan een stap hogerop. “Want als voetballer sta ik nu stil in mijn ontwikkeling. Ik ben klaar voor de volgende stap. Dit is eerste divisie. Als ik beter wil worden zal ik het hogerop moeten zoeken”, weet hij. “Met NAC naar de Eredivisie promoveren kan die volgende stap zijn.”

NAC zal daarnaast waarschijnlijk afscheid nemen van middenvelder Joeri de Kamps en aanvaller Elson Hooi. Beide spelers, die niet veel aan spelen toekomen, zijn in onderhandeling met (buitenlandse) clubs, zo meldt Omroep Brabant. Zowel Hooi als De Kamps beschikt over een doorlopend contract in Breda. De twee hoeven van de club niet mee op trainingskamp, zodat zij in alle rust een nieuw onderkomen kunnen vinden.

Bezig met laden …