voetbalzone

‘Als Volkswagen het serieus neemt, en dat is nu zo, verbreken ze alle grenzen’

Thijs Post10 feb 2015, 23:45
Laatst bijgewerkt: 10 feb 2015, 23:45
Advertentie

Omdat Borussia Dortmund kwakkelt in de Bundesliga is er achter Bayern München een machtsvacuüm ontstaan. VfL Wolfsburg wordt gezien als dé club die in de toekomst de grote uitdager van der Rekordmeister kan worden. Door de steun van het gigantische Volkswagen-concern heeft de club geld als water; bovendien heeft de vereniging competente bestuurders. Bij Borussia Dortmund vreest men de club die in de winter nog ‘even’ 32 miljoen euro neertelde voor André Schürrle.

voetbalzone

“Als Volkswagen het serieus neemt, worden alle grenzen verbroken”, waarschuwt Borussia Dortmund-directeur Hans-Joachim Watzke. “En nu is dat het geval. Bovendien heeft de club met directeur Klaus Allofs en trainer Dieter Hecking, zeker in vergelijking met voorbije jaren, uitstekende mensen aan boord.”

“Het ergste wat ons eigenlijk kan gebeuren is dat een concurrent goed werk levert en ook nog eens bakken met geld heeft. Dat is een nieuwe dimensie”, laat Watzke optekenen in de Duitse media. “VfL Wolfsburg heeft momenteel een fantastische ploeg, maar wij willen in de toekomst ook weer mee gaan doen. Het wordt een enorme concurrentiestrijd achter Bayern München.”

Bezig met laden …