voetbalzone

‘Als we goed samenwerken, zullen successen vanzelf volgen’

Peter Nusselder17 jun 2013, 12:52
Laatst bijgewerkt: 17 jun 2013, 12:52
Advertentie

José Mourinho mag komend seizoen proberen om voor de tweede keer succesvol te worden bij Chelsea. De Portugese oefenmeester keert terug op Stamford Bridge, waar hij in 2005 en 2006 kampioen van Engeland werd. Mourinho weet echter dat de omstandigheden veranderd zijn.

/

Tijdens de eerste periode van Mourinho bij de Engelse topclub leken de mogelijkheden om in nieuwe spelers te investeren onder leiding van eigenaar Roman Abramovich oneindig, terwijl ook the Blues door de invoering van de Financial Fair Play-regels op hun tellen moeten passen. De Portugees maakt zich daar overigens geen zorgen over. “We moeten vooral stabieler worden.”

Mourinho wil dat Chelsea zich in ieder geval weer probleemloos gaat plaatsen voor de Champions League. “Dat is belangrijk voor de spelers, voor de ontwikkeling van talenten, voor de club, de fans en de economische situatie”, vertelt de coach op de officiële website van zijn club. “De eigenaar en het bestuur willen stabiliteit. En als we ons werk naar behoren doen en goed samenwerken, zullen de successen vanzelf volgen”, voorspelt Mourinho.

Bezig met laden …