voetbalzone

‘Als we hem moeten verkopen, hoop ik dat Juve 80 miljoen krijgt’

Peter Nusselder15 jun 2015, 11:52
Laatst bijgewerkt: 15 jun 2015, 11:52
Advertentie

Juventus-trainer Massimiliano Allegri kon afgelopen seizoen beschikken over Carlos Tévez en Álvaro Morata, maar het is de vraag hoe zijn voorhoede er na de zomerstop uit zal zien. Tévez overweegt terug te keren naar Argentinië, terwijl er veel belangstelling is voor de 22-jarige Morata.

voetbalzone

De Spaanse spits kwam een jaar geleden over van Real Madrid. Daar was er weinig speeltijd voor Morata, maar in Turijn liet de aanvaller zien wat hij in huis heeft. Allegri ziet het liefst dat Morata bij Juve blijft, maar zou er ook mee kunnen leven als de Spanjaard een mooi bedrag oplevert. “Als we hem moeten verkopen, hoop ik dat de club minstens zeventig à tachtig miljoen euro voor hem krijgt. Want dat is hij waard”, geeft Allegri aan in La Gazzetta dello Sport.

Mocht de Oude Dame Tévez, Morata of wellicht zelfs beiden kwijtraken, dan moet er geïnvesteerd worden. De opties zijn daarbij niet eindeloos, weet Allegri. “Er zijn maar een paar centrumspitsen die in aanmerking komen. Mario Mandzukic van Atlético Madrid, Napoli’s Gonzalo Higuaín, veel anderen heb je niet. Mandzukic zou zeker een goede aanwinst zijn om onze aanval te versterken.”

Bezig met laden …