voetbalzone

‘Als we met Arsenal vierde worden, is het een succesvol seizoen geweest’

Peter Nusselder28 apr 2014, 10:55
Laatst bijgewerkt: 28 apr 2014, 10:55
Advertentie

Arsenal stond dit seizoen lange tijd op de eerste plaats in de Premier League en leek voor het eerst sinds jaren weer eens echt mee te doen om de landstitel, maar heeft de laatste weken toch weer moeten afhaken. Spits Olivier Giroud is niettemin van mening dat the Gunners mogen terugkijken op een geslaagd jaar, als plaatsing voor de Champions League via de vierde plaats wordt afgedwongen.

voetbalzone

Het team van trainer Arsène Wenger kan maandagavond tegen Newcastle United op een voorsprong van vier punten komen op achtervolger Everton en moet nog drie keer aan de bak in de Premier League, voordat de FA Cup-finale tegen Hull City op het programma staat. “Dat zijn drie wedstrijden die allemaal net zo belangrijk zijn als de bekerfinale”, vertelt Giroud in de Engelse media.

“Als we vierde worden, is het een succesvol seizoen geweest. En als we de FA Cup winnen is dat een bonus”, vervolgt de Frans international. “Ja, het klopt dat er dit jaar een hoop verwachtingen waren omdat we lange tijd bovenaan hebben gestaan. Maar helaas hebben we te maken gehad met veel blessures. Volgend seizoen gaan we het opnieuw proberen”, kijkt Giroud alvast vooruit.

Bezig met laden …