voetbalzone

‘Als we morgen weten te winnen, pakken we echt gouden punten’

Erik van Dam03 okt 2014, 17:09
Laatst bijgewerkt: 03 okt 2014, 17:09
Advertentie

Onder Dwight Lodeweges finishte SC Cambuur vorig seizoen heel knap als twaalfde in de Eredivisie. Met Henk de Jong aan het roer loopt het in de eerste fase van het seizoen zelfs nóg beter: de club uit Leeuwarden staat vooralsnog zesde. Zaterdagavond komt promovendus FC Dordrecht op visite in het noorden en trainer De Jong hoopt vurig dat ook die club het onderspit delft tegen zijn team.

voetbalzone

“Als we morgen weten te winnen, pakken we echt gouden punten. Dan hebben we vijftien punten uit acht wedstrijden, voor ons is dat echt een geweldig aantal. Al moet het met bloed, zweet en tranen, we gaan samen met de twaalfde man alles geven om deze wedstrijd over de streep te trekken. Al zal dat tegen Dordrecht zeker niet makkelijk worden”, spreekt De Jong uit op de clubwebsite van Cambuur.

De trainer noemt Dordt een ploeg met een positieve spelopvatting, die vroeg druk zet en graag wil voetballen. Complimenten dus voor Ernie Brandts van De Jong. “Saai zijn hun wedstrijden eigenlijk nooit, het is leuk om naar te kijken. Wat dat betreft hebben we dus zeker respect voor Dordrecht. Ik verwacht ook dat het morgen een leuke, open wedstrijd gaat worden.”

Bezig met laden …