voetbalzone

'Als we uiteindelijk kampioen worden, staan we met z'n allen te juichen'

Bart Kruyt15 mrt 2016, 14:52
Laatst bijgewerkt: 15 mrt 2016, 14:52
Advertentie

Luciano Narshingh lijkt een moeilijke periode bij PSV te hebben afgesloten. De vleugelspeler heeft zich weer in het elftal van Philip Cocu weten te knokken, al kan hij niet op zijn lauweren rusten. Narsingh voelt op zijn positie hevige concurrentie van onder andere Gastón Pereiro, maar dat ziet hij niet als iets negatiefs.

/

"Ik zie het eigenlijk niet als een concurrentiestrijd. Pereiro is een goede vriend van me. We houden elkaar scherp”, vertelt hij aan De PSV Supporter. “Om landskampioen te worden heb je iedereen nodig, zo zie ik het. In de minuten die je krijgt moet je het gewoon laten zien. Als we uiteindelijk kampioen worden, staan we met zijn allen te juichen, dat doe je niet als individu. Het team is het allerbelangrijkste"

PSV neemt het dinsdagavond op tegen Atlético Madrid en heeft door een 0-0 in eigen huis een aardig perspectief om door te bekeren in de Champions League. Narsingh ziet het duel dan ook met vertrouwen tegemoet en denkt dat de Eindhovenaren door hun snelheid, creativiteit, techniek en saamhorigheid overal een antwoord op hebben. Volgens de Oranje-international heeft iedere speler zijn eigen rol bij de PSV en is iedereen even belangrijk.

Bezig met laden …