voetbalzone

'Als we weer een zaadwedstrijd hadden gespeeld, zouden we wegzakken'

Bart Kruyt05 nov 2012, 06:40
Laatst bijgewerkt: 05 nov 2012, 06:40
Advertentie

Steve McClaren kon zondagmiddag opgelucht ademhalen. FC Twente kreeg in de afgelopen periode de nodige kritiek over zich heen vanwege het matige spel van de ploeg en werd donderdag in het bekertoernooi uitgeschakeld door FC Den Bosch. Zondag stond Twente er echter weer en werd Feyenoord met 3-0 verslagen. Willem Janssen was tevreden: "Als we nu weer een zaadwedstrijd hadden gespeeld, zouden we wegzakken. Maar we hebben laten zien, dat er spirit in de ploeg zit."

/

De middenvelder meende dat Twente met een goed gevoel kon terugkijken op de wedstrijd tegen Feyenoord. "We waren er enorm op gebrand een goed resultaat neer te zetten, omdat we in een fase zaten, waarin het niet lekker liep", vertelde hij aan De Telegraaf. "Als dan Feyenoord op bezoek komt, kun je alleen maar reageren zoals we nu hebben gedaan: met een geweldige wedstrijdinstelling. Bij vlagen hebben we ook goed gevoetbald, maar dat kan nog beter."

Wout Brama vulde aan: "Het is logisch dat je kritiek krijgt als je minder speelt. Maar alles wat de buitenwereld schrijft en vindt, kunnen wij alleen maar naast ons neerleggen. Voor ons geldt, dat we alleen op het veld kunnen laten zien waar we mee bezig zijn. Dat hebben we dit keer gedaan. Ik wist wel, dat dit er in zat. Maar het moest er weer eens uitkomen."

Bezig met laden …