voetbalzone

'Als we zo spelen als na rust, dan wordt het makkelijk bij Feyenoord'

Bart Kruyt01 aug 2012, 11:45
Laatst bijgewerkt: 01 aug 2012, 11:45
Advertentie

Feyenoord kwam dinsdagavond op voorsprong tegen Dynamo Kiev, maar ging uiteindelijk toch onderuit tegen de grootmacht uit Oekraïne. Een eigen treffer van Lex Immers betekende de gelijkmaker, waarna Ideye Brown de eindstand verzorgde: 2-1. Feyenoord staat dus op achterstand, maar heeft nog voldoende perspectief om Dynamo uit te schakelen.

Goran Popov, linksback van Dynamo met een verleden bij sc Heerenveen, ziet dat echter niet gebeuren. "Ik vind niet dat wij slecht hebben gespeeld in de eerste helft", blikte de Macedoniër in gesprek met Voetbal International terug op het treffen van dinsdagavond. "Wij controleerden, maar vergaten dat om te zetten in een doelpunt."

"Onze coach paste vervolgens enkele zeer goede wissels toe", vervolgde de verdediger. "Dat veranderde alles. Oleh Husev was fantastisch en produceerde ook nog eens een ragfijne assist voor Brown (de 2-1 red.). Als we zo spelen als in de tweede helft wordt het voor ons gemakkelijk in de return, ondanks de steun van de Nederlandse fans."

Bezig met laden …