voetbalzone

‘Als wij de titel pakken, scheer ik mijn baard af en haal ik mijn tattoos weg’

Erik van Dam10 sep 2015, 15:31
Laatst bijgewerkt: 10 sep 2015, 15:31
Advertentie

Napoli won in zijn 89-jarig bestaan tweemaal de landstitel: in de seizoenen 1986/87 en 1989/90 met Diego Maradona als de grote ster. De voorbije vijf seizoenen eindigde de club steeds bij de eerste vijf, met als uitschieter de tweede plaats achter Juventus in het seizoen 2012/13. De spelers en de fans hopen dat het dit seizoen van een landstitel komt en hoewel de start (één punt uit twee wedstrijden) niet veelbelovend is, houdt Lorenzo Insigne hoop.

voetbalzone

De 24-jarige Italiaan is begonnen aan zijn vierde jaar in de hoofdmacht en zegt dat hij er alles voor over heeft om de Scudetto te pakken met zijn club. “Als het ons zou lukken om kampioen te worden, dan scheer ik mijn baard af en zal ik al mijn tatoeages laten verwijderen”, belooft Insigne. “Het zou zo’n ongelooflijk gevoel zijn om de titel te pakken. We gaan proberen zoveel mogelijk wedstrijden te winnen dit seizoen en in elk geval de Champions League te bereiken.”

“Ik ben trots op dit shirt, ben gelukkig hier en heb geen plannen om weg te gaan. Het enige waar ik mee bezig ben is Napoli”, aldus Insigne, die niet durft te voorspellen wie de belangrijkste concurrenten zullen zijn dit seizoen. “Juventus heeft drie fantastische spelers verloren, AS Roma heeft het goed gedaan op de transfermarkt... het is eigenlijk nog te vroeg om er al een uitspraak over te doen.”

Bezig met laden …