voetbalzone

‘Als wij Giggs in de zomer gratis kunnen aantrekken, dan doen we dat’

Thijs Post06 mei 2014, 14:03
Laatst bijgewerkt: 06 mei 2014, 14:03
Advertentie

Ryan Giggs is al veertig jaar oud, maar de interim-manager van Manchester United staat nog altijd op de spelerslijst. Mogelijk dat hij ook komend seizoen nog actief is als voetballer. Steve Bruce, manager van Hull City en in het verleden ploeggenoot van Giggs bij Manchester United, geeft alvast advies aan Louis van Gaal. De verwachting is dat Van Gaal over enkele dagen gepresenteerd wordt bij the Red Devils en Bruce vindt dat de coach Giggs als speler bij de groep moet houden.

voetbalzone

“Er is altijd plek voor Giggs bij Manchester United, hij was en is geweldig”, laat Bruce optekenen in de Engelse media. “Van Gaal zal een eigen visie hebben, maar ik weet zeker dat ze een plek vinden voor Ryan. Ik denk niet dat hij vertrekt, hij zal goed behandeld worden. Ik weet zeker dat hij een functie krijgt.”

“Misschien blijft hij zelfs wel voetballen”, gaat Bruce verder. “Als Ryan het zelf wil, waarom zou je hem niet houden? Ik heb hem een aantal weken geleden nog zien spelen en dat zag er nog goed uit. Als ik hem in de zomer gratis kan ophalen, zou ik het doen. Als hij het wil, mag hij de laatste dagen van zijn carrière doorbrengen in het KC Stadium en in de Europa League”, klinkt het.

Bezig met laden …