voetbalzone

‘Als Zidane Mourinho heeft gebeld, eet ik twee ratten op’

Gijs Freriks05 okt 2018, 21:00
Laatst bijgewerkt: 05 okt 2018, 21:00
Advertentie

Manchester United draait stroef en of José Mourinho nog lang de coach is op Old Trafford, dat valt nog maar te bezien. Zinédine Zidane wordt als eventuele opvolger genoemd, maar landgenoot Christophe Dugarry verwacht niet dat de voormalig middenvelder aan de slag gaat bij de club uit de Premier League.

De 46-jarige Zidane heeft aangegeven open te staan voor een nieuwe uitdaging. Desondanks denkt Dugarry niet dat Zizou binnen afzienbare tijd op de loonlijst komt te staan bij Manchester United. “Hij gaat niet naar Manchester. Ik zeg het je, hij gaat niet naar Mancehster”, aldus Dugarry in een interview met RMC.

Er zijn ook bronnen die beweren dat Zidane Mourinho heeft gebeld om hem te laten weten dat hij niet op de baan van de Portugees uit is. Dugarry gelooft daar weinig van: “Als hij Mourinho heeft gebeld, dan eet ik niet één, maar twee ratten op. Ik geloof het totaal niet, want de band tussen Mourinho en Zidane is nooit goed geweest. Nooit.”

“Ik zie daarom niet in waarom Zizou Mourinho zou bellen om hem te vertellen dat hij zijn baan niet zal afpakken. Zizou is op vakantie en Mourinho probeert de situatie zelf op te lossen.” Manchester United staat na zeven speelronden op de tiende plaats en neemt het zaterdag op tegen Newcastle United, de nummer achttien.

Bezig met laden …