voetbalzone

Altintop en Burak waarschuwen PSV met goals tegen Manisaspor

Erik van Dam03 jan 2012, 17:56
Laatst bijgewerkt: 03 jan 2012, 17:56
Advertentie

Over vijf weken treedt PSV in de Europa League aan tegen Trabzonspor. De Turkse club heeft slechts van een korte winterstop kunnen genieten en hervatte dinsdag na twaalf dagen alweer de competitie. Op eigen veld trapte Karadeniz Firtinasi het nieuwe jaar goed af: Manisaspor werd met 2-1 verslagen. Trabzonspor stijgt daardoor van plaats tien naar plaats zeven.

De laatste wedstrijd voor de jaarwisseling sloot Trabzonspor goed af met een 4-1 zege op Orduspor. Die was, na vier nederlagen en een gelijkspel in de Süper Lig, bijzonder welkom. In de tweede seizoenshelft moet men er alles aan doen om nog een fatsoenlijke klassering te behalen en dinsdag werd daartoe de eerste stap gezet. Vijf minuten voor rust profiteerde Halil Altintop van voorbereidend werk van Burak Yilmaz en zorgde hij voor de 1-0.

Manisaspor, dat met evenveel punten als Trabzonspor (24) aan de wedstrijd was begonnen, kwam na dik een uur spelen terug tot 1-1 via Isaac Promise. De Nigeriaanse spits, nota bene ex-speler van Trabzonspor, maakte het af na een voorzet van Josh Simpson. Met de laatste minuten langzaam in zicht sloeg Burak echter toe; de topscorer van de competitie maakte zijn zeventiende goal en velde daarmee het vonnis over Manisaspor.

Bekijk hier de samenvatting van Trabzonspor - Manisaspor:

Bezig met laden …