voetbalzone

Alves: ‘Het is een compliment dat die clubs interesse hebben’

Peter Nusselder31 mrt 2014, 12:18
Laatst bijgewerkt: 31 mrt 2014, 12:18
Advertentie

Het is de vraag waar Daniel Alves komend seizoen voetbalt. De rechtsback staat nog tot medio 2015 onder contract bij Barcelona, maar de clubleiding heeft al laten doorschemeren dat het niet de bedoeling is dat hij over een jaar transfervrij vertrekt. Diverse clubs houden de situatie in de gaten.

voetbalzone

Vooral Manchester City en Paris Saint-Germain zouden in de markt zijn voor de Braziliaans international, die zeker niet uitsluit dat hij nog eens in de Premier League of de Ligue 1 gaat spelen. Concrete uitspraken over en mogelijk vertrek bij Barça wil Alves overigens niet doen. “We praten al over mijn toekomst sinds ik hier in 2008 kwam”, vertelt de vleugelverdediger aan Le 10 Sport.

“Maar ik leef bij de dag en neem ieder jaar zoals het komt.” Toch laten de geruchten over Man City en PSG de Braziliaan niet onberoerd. “Het is voor mij echt een compliment dat grote clubs interesse hebben, dat betekent dat ik mijn werk goed doe. Maar ik zit nog altijd hier. Ik ben van mening dat beide partijen tevreden moeten zijn, wil een relatie werken. En op dit moment zijn beide partijen tevreden”, maakt de rechtsback duidelijk.

Bezig met laden …