voetbalzone

Ambitieuze Paintsil gaat met Fulham op plek bij eerste zes

Bart Kruyt02 aug 2010, 19:53
Laatst bijgewerkt: 02 aug 2010, 19:53
Advertentie

De kloof tussen de Engelse subtoppers en de rest lijkt groter te worden, maar John Paintsil weigert de handdoek in de ring te gooien. De verdediger van Fulham is van mening dat de ploeg onder Mark Hughes een volgende stap kan maken en wil dan ook bij de eerste zes eindigen met zijn werkgever. “Het zal een hele uitdaging worden, maar dat is mijn doel”, zei de Ghanees international.

Manchester United, Chelsea, Arsenal en Liverpool worden traditioneel de ‘grote vier’ genoemd en kregen vorig seizoen al te maken met Tottenham Hotspur, Manchester City en Aston Villa. De drie laatstgenoemde ploegen lijken toch verder te zijn dan Fulham, maar Paintsil heeft daar andere gedachten over. De verdediger van The Cottagers denkt dat een plek bij de eerste zes mogelijk moet zijn.

“Dit wordt mijn derde seizoen bij Fulham en ik kijk erg naar het nieuwe voetbaljaar uit”, zei de Afrikaan. “Ik heb vertrouwen in de spelersgroep en denk dat we vorig seizoen al hebben laten zien waar we toe in staat zijn. Ik weet dat mensen zullen zeggen dat het voor Fulham niet mogelijk is om bij de eerste zes te eindigen, maar we moeten in onszelf geloven en ambitieus zijn. Als dat niet het geval is, waarom zouden we dan aan het nieuwe seizoen beginnen?”

Bezig met laden …