Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Amerikaanse sportpresentatrice doet bizarre uitspraak als het gaat om de GOAT

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Carli Lloyd, die wel een hele bizarre uitspraak doet wanneer het gaat over Lionel Messi.

In een live-uitzending voorafgaand aan het openingsduel in de Copa América tussen Argentinië en Canada stelt Lloyd dat er haast niemand is zoals Messi. “Hij beschikt over uitzonderlijk talent, het is een beetje zoals Diego Maradona.”

Daarna maakt de 316-voudig Amerikaans international de vergelijking met twee andere ‘opkomende’ spelers. “Je hebt nu natuurlijk Bellingham, maar ook Pulisic komt eraan.” Met name de vergelijking van Messi met Pulisic leidde tot veel verontwaardigde reacties.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Typisch Amerikaans, een beetje patriottisme doet niemand kwaad. 😂

22 juni 2024 om 13:18

Nederlanders daarentegen zeggen dingen als "We gaan Frenkie niet missen op het EK, hij is overrated" En nu speelt Joey Veerman regelmatig 😂

22 juni 2024 om 14:31

Ja wij Nederlanders hebben weer andere gebreken😜

22 juni 2024 om 14:43

Niemand is perfect 🫠

Tja, er moet natuurlijk een Amerikaan bij benoemd worden. Waarschijnlijk lacht ze er zelf ook om en meent het het niet serieus. Anders kan ze beter anders werk zoeken.

24 juni 2024 om 16:54

jammer genoeg meent ze het nog, op Twitter blokkeert ze iedereen dat haar tegenspreekt of met die mening lacht

Ik moet hierbij ook denken aan het programma Pawn Stars, waarin ze Pulisic beschreven als de Lebron James van het voetbal. Lekker in het Amerikaanse bubbeltje leven

22 juni 2024 om 12:51

Haha inderdaad. Hoeveel voetballers zullen er zijn waarvoor je objectief zou kunnen beargumenteren beter te zijn dan hij? 150? 200?

Dan is het nog steeds uitstekende prestatie he? Bij beste 200 van de wereld horen.

22 juni 2024 om 13:32

Haha heb die aflevering ook gezien! Al kreeg ik wel het idee dat ze daarmee meer binnen de Amerikaanse markt bedoelden en niet wereldwijd. Maar zelfs binnen de usa is het niet vergelijkbaar natuurlijk.

Niets voor niets de Lebron James of soccer. Hij is een van de, zo niet, de beste speler of deze aardbol. USA USA USA🇺🇸

Het is belachelijk en lachwekkend genoeg dat VS 11de staat op de fifaranking. Dan nog ook Pulisic benoemen als een van de 'beste' spelers. Die kunnen het beter bij NBA en NFL houden. Er zit gewoon weinig kwaliteit in dat elftal.

22 juni 2024 om 13:11

Die 11e plek is dan gewoon op basis van behaalde resultaten dus daar is niets belachelijks aan. Pulisic benoemen is dan weer wel lachwekkend

22 juni 2024 om 13:54

Welke behaalde resultaten dan? De quotering zou veel lager moeten staan tegen nietszeggende landen. Leuk zo een overwinning op Saint Lucia en Aruba. Afgelopen WK toernooien hebben zij de kwartfinales niet eens behaald.

22 juni 2024 om 19:29

Dat is ook een beetje scheef, een overwinning op Frankrijk levert bijvoorbeeld net zoveel punten op als een overwinning tegen San Marino.

Ik hoor niets geks. Pulisic staat er heel dichtbij 😉Nee maar zonder dollen, Amerikanen denken nou eenmaal dat ze overal geweldig in zijn. Het clipje uit pawn stars is ook wereldwijd bekend in de voetbal wereld; in de tijd dat Pulisic nog bij Chelsea speelde, wilde iemand een shirt van Pulisic verkopen en er gewoon doodleuk wordt opgegooid dat hij de LeBron van het voetbal is, tja… wat moet je daarmee?

Het blijft natuurlijk de USA. Ze zijn trots op Pulisic.. ook ele terecht, maar is gewoon echt een b-categorie voetballer. Niets mis mee. Gelijkwaardig niveau als Depay en Spaanse Williams.

In Amerikaanse programmas heb echt al heel vaak gehoord dat Pulisic 1 van de beste spelers ter wereld is. Verbaas me er elke x weer over, of nouja ondertussen niet echt meer dus.

22 juni 2024 om 15:29

Pulisic is niet eens de beste bij zijn club Milan.. mooie journalistiek van deze dame

316 voudig international, klopt dit wel of hoe is dit mogelijk?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren