voetbalzone

Amrabat baalt: ‘Er was licht contact, maar het is toch geen zaalvoetbal?’

Peter Nusselder03 okt 2013, 11:55
Laatst bijgewerkt: 03 okt 2013, 11:55
Advertentie

Nordin Amrabat mocht woensdag tijdens het Champions League-duel met Juventus (2-2) invallen, maar heeft gemengde gevoelens overgehouden aan de wedstrijd in Turijn. De thuisploeg kwam een kwartier voor tijd op gelijke hoogte, nadat de Marokkaans international een penalty veroorzaakte.

/

Galatasaray was via Didier Drogba in de eerste helft op 0-1 gekomen en leek hard op weg om die voorsprong vast te houden. Juve-spits Fabio Quagliarella greep een duel met Amrabat echter aan om gewillig naar de grond te gaan, en tot ontsteltenis van de voormalig PSV’er wees de arbiter naar de stip. “Natuurlijk was dat geen penalty”, was de in Naarden geboren vleugelspeler duidelijk in gesprek met de NOS.

“Er was heel licht contact, maar het is toch geen zaalvoetbal? Ik denk dat die scheidsrechter zich liet beïnvloeden door het publiek en de ambiance hier”, stelde Amrabat, die tot overmaat van ramp op een 2-1 achterstand kwam; nadat Arturo Vidal de strafschop benutte was het uitgerekend Quagliarella die scoorde. Gelukkig voor de Turksen nam de voor Wesley Sneijder ingevallen Umut Bulut de 2-2 voor zijn rekening.

Bezig met laden …