voetbalzone

Amrabat blij met prestatie Galatasaray: 'Onze fans kunnen trots zijn'

Matthijs van Laar10 apr 2013, 14:13
Laatst bijgewerkt: 10 apr 2013, 14:13
Advertentie
/

Galatasaray redde dinsdagavond niet alleen de eer, maar bracht Real Madrid zelfs kortstondig aan het wankelen. Na de 3-0 nederlaag van vorige week namen de Turken een 3-1 voorsprong en even hing de geur van een sensatie in de lucht. Dat het uiteindelijk niet lukte is jammer, maar Nordin Amrabat kijkt met een goed gevoel terug op de tweede ontmoeting met de Spaans landskampioen.

De ex-speler van onder meer VVV-Venlo en PSV viel zelf in de tweede helft in, en deed dat met verve. “In de tweede helft hebben we drie keer zeer mooi gescoord en slechts één tegendoelpunt hoeven te verwerken in de blessuretijd. Als je het zo bekijkt, hebben we dus goed werk geleverd”, vertelt hij op de website van de UEFA.

Galatasaray heeft het volgens hem laten liggen in het uitduel in Madrid, waar Cim Bom betrekkelijk kansloos met 3-0 onderuit ging. “Als je de eerste wedstrijd met 3-0 verliest en direct een tegendoelpunt krijgt, is het moeilijk om terug te komen. Toch denk ik dat onze fans trots kunnen zijn. Het spijt me alleen wel dat we de halve finale niet hebben behaald.”

Bezig met laden …