voetbalzone

Amrabat blijft hoopvol: 'Dat zou de deur naar de basis openen'

Bart Kruyt28 jan 2014, 06:20
Laatst bijgewerkt: 28 jan 2014, 06:20
Advertentie

Nordin Amrabat hoopt in de aankomende maanden in de Primera División aan speelminuten te komen. De vleugelaanvaller kwam bij Galatasaray nauwelijks aan de bak en laat zich tot het einde van dit seizoen verhuren aan Málaga, dat inmiddels een akkoord heeft met Cim Bom en met de speler zelf. Het papierwerk wordt nog voor vrijdag in orde gemaakt, laat Amrabat weten.

voetbalzone

De dribbelaar blijft slechts een halfjaar bij Málaga, dat geen optie tot koop heeft bedongen. "In de zomer keer ik terug naar Istanbul", zegt Amrabat in De Telegraaf. "In de Turkse competitie was ik het slachtoffer van de buitenlanderregel. Wat ik heb begrepen, wordt erover gesproken om meer buitenlandse spelers in de wedstrijdselectie toe te staan dan de huidige zes. Dat zou de deur naar de basis openen."

Volgens Amrabat hebben de voorzitter en trainer Roberto Mancini nog veel vertrouwen in hem en doet ook de waardering van sterspelers Didier Drogba en Wesley Sneijder hem goed. De 26-jarige vleugelaanvaller deed dit seizoen maar in 4 competitiewedstrijden van Galatasaray mee: hij begon slechts 1 keer in de basis. Bij Málaga gaat hij samenspelen met Mounir El Hamdaoui, die hij 'voor de zekerheid' al even gebeld heeft om informatie op te vragen over de club.

Bezig met laden …