voetbalzone

Amrabat mogelijk naar Engeland: 'We zijn van de interesse op de hoogte'

Bart Kruyt14 jun 2013, 16:06
Laatst bijgewerkt: 14 jun 2013, 16:06
Advertentie

Nordin Amrabat maakte indruk bij Kayserispor en verdiende daar een droomtransfer naar Galatasaray. De vleugelaanvaller werd in zijn eerste seizoen bij Cim Bom direct kampioen van Turkije, maar mocht in slechts dertien competitieduels in de basis starten. Dat zit Amrabat naar verluidt niet lekker en mogelijk vertrekt hij na een jaar alweer bij Galatasaray, om in Engeland te gaan spelen.

/

Sky Sports meent dat diverse Premier League-clubs interesse hebben in Marokkaans international, ruim 26 jaar geleden geboren in Naarden. Namen van clubs worden er niet genoemd, maar zaakwaarnemer Barry Thomas claimt bekend te zijn met de belangstelling uit Engeland: "We zijn daarvan op de hoogte", zegt hij. "Maar zijn contract bij Galatasaray loopt nog door en de club moet een beslissing nemen over Nordins toekomst."

Amrabat begon zijn loopbaan bij FC Omniworld en verdiende bij VVV-Venlo een transfer naar PSV, waar hij tweeënhalf jaar bleef spelen. De dribbelaar vervolgde zijn loopbaan hierna in Turkije en ging na anderhalf jaar Kayserispor verder bij Galatasaray, waarvoor hij 23 competitieduels speelde. Amrabat mocht echter maar dertien keer in de basis beginnen en viel tien keer in.

Bezig met laden …