voetbalzone

Ancelotti bijt terug: ‘Laat hem stil zijn, hij weet er helemaal niets van’

Erik van Dam12 mei 2015, 13:44
Laatst bijgewerkt: 12 mei 2015, 13:44
Advertentie

Carlo Ancelotti heeft zich de laatste dagen geërgerd aan Jonathan Barnett, de zaakwaarnemer van Gareth Bale. Zondag verscheen in de Daily Telegraph een interview met Barnett, waarin hij zich kritisch uitsprak jegens Real Madrid. Hij vond dat de spelers de bal eens wat vaker aan Bale moesten geven, want dan kon zijn cliënt laten zien waartoe hij allemaal in staat is. Real zou er iets aan moeten doen, vond Barnett. Die woorden zijn Ancelotti in het verkeerde keelgat geschoten.

voetbalzone

“Real Madrid moet mét Gareth werken en hem eens wat vaker de bal toespelen”, mopperde Barnett. “Gebeurt dat, dan kan hij laten zien hoe goed hij is. Als ze met hem meewerken, is Bale de beste speler bij Real Madrid. Hopelijk gaat de club daar wat aan doen. De meeste mensen zouden erdoor gebroken worden, maar Gareth is heel vastberaden”, gaf de zaakwaarnemer aan. Ancelotti denkt er zo het zijne van.

“Ik vind dat Bale een heel sterk seizoen draait bij ons. We zijn blij met wat hij ons tot nu toe al gegeven heeft. Ik weet wat zijn zaakwaarnemer heeft gezegd, ja. Maar laat die man stil zijn, hij weet er helemaal niets van”, foetert Ancelotti dinsdag. “Bale zelf is er overigens rustig onder, hoor. Ik heb hem voortdurend gesproken en hij is relaxed. Ik snap echt niet dat zijn zaakwaarnemer zulke dingen gezegd heeft.”

Bezig met laden …