voetbalzone

‘Ancelotti heeft zijn belofte verbroken, hij heeft me gewoon laten zitten’

Thijs Post14 nov 2016, 10:50
Laatst bijgewerkt: 14 nov 2016, 10:50
Advertentie

Carlo Ancelotti wordt gezien als een van de beste trainers van de planeet, maar niet iedereen is gelukkig met de werkwijze van de oefenmeester van Bayern München. Kevin Gameiro werkte bij Paris Saint-Germain samen met de coach en de aanvaller, die tegenwoordig bij Atlético Madrid speelt, is zeer teleurgesteld in de handelwijze van de trainer.

/

“Hij heeft me gewoon laten zitten”, laat Gameiro optekenen in Journal du Dimanche. “Ik was niet klaar om te spelen voor Paris Saint-Germain. Toen hij mij verving door Antoine Koumbaré wist ik dat ik geen onderdeel uitmaakte van zijn plannen. Ik ging van basisspeler naar wissel die nooit speelde.”

“Ik zei dat ik na het eerste seizoen wilde vertrekken, maar hij hield me tegen”, gaat Gameiro verder. “Hij zei dat ik in een druk seizoen wel kansen zou krijgen, maar hij heeft zijn belofte verbroken. Tegen Valencia, in maart 2013, werd Zlatan Ibrahimovic met rood van het veld gestuurd, maar ik mocht nog steeds niet spelen. Ik vroeg een gesprek aan, hij luisterde, maar er veranderde niets.”

Bezig met laden …