voetbalzone

Ancelotti: ‘Het doet me niet denken aan Özil en ik ga er niet op in’

Thijs Post18 aug 2014, 15:00
Laatst bijgewerkt: 18 aug 2014, 15:00
Advertentie

Dinsdag worden de eerste kaarten geschud in Spanje, als Real Madrid en Atlético Madrid het tegen elkaar opnemen in de strijd om de Super Cup. Bij Real Madrid, dat onlangs al de Europese Super Cup in de wacht wist te slepen, wordt zo langzamerhand duidelijk hoe het team er komend seizoen uit komt te zien. Er staan nog wel enkele vraagtekens, maar trainer Carlo Ancelotti is niet van plan al zijn geheimen te onthullen.

voetbalzone

Zo gaat het bij de Koninklijke nog tussen Iker Casillas en Keylor Navas voor de plek onder de lat, omdat Diego López naar AC Milan is vertrokken. “Diego heeft besloten om te vertrekken”, legt Ancelotti uit. “Niemand heeft hem gedwongen en het was geen beslissing op sportief vlak. Vorig seizoen hadden we twee goede keepers en nu hebben we twee goede keepers.” Wie de vaste eerste keeper wordt, wil Ancelotti nog niet zeggen. De Italiaan weet ook nog niet precies hoe hij in de Super Cup gaat spelen.

“Casillas gaat keepen en Ángel Di María is inzetbaar. Hij kan beginnen, maar anderen kunnen dat uiteraard ook. Ik ga in ieder geval niet twee keer in dezelfde opstelling spelen.” Of Di María in Madrid blijft, weet Ancelotti nog niet. De geruchten zijn vergelijkbaar met de geruchten rond Mesut Özil, vorig seizoen. “Het doet me niet denken aan Özil en ik ga er verder niet op in, want ik wil mijn concentratie niet verliezen. Ik weet niet wat Di María heeft besloten, maar hij is er klaar voor en hij kan ons helpen. Of hij gaat of blijft, na 31 augustus is alles weer normaal.”

Bezig met laden …