voetbalzone

Ancelotti: ‘Het is niet Isco óf James: ik ben blij dat ik ze allebei heb’

Erik van Dam07 apr 2015, 15:41
Laatst bijgewerkt: 07 apr 2015, 15:41
Advertentie
voetbalzone

Real Madrid won zondag met veelzeggende cijfers van Granada (9-1) en bereidt zich nu weer voor op de uitwedstrijd tegen Rayo Vallecano van woensdagavond. Eerder dit seizoen, in het Santiago Bernabéu, werd het 5-1 voor de Koninklijke. Carlo Ancelotti hoopt nu weer op een afgetekende overwinning, maar het is best mogelijk dat hij andere spelers opstelt dan de elf die zondag zo riant wonnen van Granada.

“Wij spelen nu iedere drie dagen tot de maand mei van start gaat, dus rouleren zal essentieel zijn. De spelers hebben nu eenmaal ook rust nodig”, sprak de trainer dinsdag tijdens zijn persconferentie. Dat James Rodríguez zondag zijn comeback maakte na twee maanden afwezigheid, hoeft niet te betekenen dat Isco een vaste plaats op de bank moet opzoeken. Zo werkt het niet bij rouleren, benadrukte Ancelotti.

“Ze kunnen ook samen spelen hè, dat hebben ze al erg vaak gedaan. Het is geen debat tussen Isco óf James: ik ben blij dat ik ze allebei tot mijn beschikking heb. Het is een prettig probleem”, aldus de Italiaan, die toevoegde dat Gareth Bale wat last heeft van zijn voet. Dat zou een opening kunnen creëren voor een basisplaats voor zowel Isco als James. Ook op doel wordt er overigens gerouleerd. “Keylor Navas keept komende zaterdag, Iker Casillas begint tegen Rayo”, gaf de trainer vast aan.

Bezig met laden …