voetbalzone

Ancelotti houdt geloof in winteraankoop: 'Hij is de toekomst van Real'

Matthijs van Laar16 mei 2015, 16:48
Laatst bijgewerkt: 16 mei 2015, 16:48
Advertentie
voetbalzone

De kans is niet meer al te groot, maar Real Madrid blijft hopen op de landstitel. Met twee duels te gaan bedraagt het verschil met koploper Barcelona vier punten en de missie voor de manschappen van Carlo Ancelotti is dan ook helder: twee keer winnen. "We blijven vechten tot het mathematisch gezien niet meer mogelijk is", verduidelijkte de Italiaanse coach zaterdag in aanloop naar de uitwedstrijd bij Espanyol.

Real kan zondag de afstand tot Barcelona verkleinen, aangezien de Catalanen de zware uitwedstrijd bij Atlético Madrid voor de boeg hebben. "We zijn ons ervan bewust dat dit een belangrijke wedstrijd is", zei Ancelotti. "Maar het zal niet eenvoudig zijn. We geven alles, zodat we in de titelstrijd blijven. Bovendien is het een manier om de teleurstelling van woensdag (uitschakeling in Champions League, red.) weg te spoelen."

Ancelotti kwam ook aan het woord over winteraankoop Lucas Silva, die tot op heden niet heeft kunnen imponeren. Toch verwacht de coach veel van de jonge Braziliaan. "Hij is de toekomst van deze club", aldus Ancelotti. "Hij heeft wat moeite gehad met het aanpassen aan een nieuwe omgeving, maar gold dat ook niet voor spelers als Michel Platini en Radamel Falcao?", besloot hij.

Bezig met laden …