voetbalzone

‘Ancelotti is de trainer die de lach terug heeft gebracht naar Madrid’

Thijs Post04 mei 2015, 17:33
Laatst bijgewerkt: 04 mei 2015, 17:33
Advertentie

Wie bij een grootmacht als Real Madrid niet presteert, komt al gauw onder een vergrootglas te liggen. Het gebeurde ook bij trainer Carlo Ancelotti, toen de prestaties even wat minder waren. Inmiddels staat Ancelotti er weer goed op. Real Madrid maakt nog alle kans op de landstitel en ook in de Champions League doet de Spaanse topclub nog mee. Keeper Iker Casillas is bijzonder te spreken over de tacticus.

voetbalzone

“Ancelotti is de trainer die de lach terug heeft gebracht naar Madrid”, vertelt Casillas tegen de Spaanse media. “Hij heeft ervoor gezorgd dat Real Madrid de felbegeerde Décima, de tiende eindwinst in de Champions League, kon vieren. De club wachtte daar al twaalf jaar op. Zo was 2014 een magisch jaar met vier hoofdprijzen.”

Real Madrid maakt ook dit seizoen dus weer kans op de Champions League: in de halve finale speelt het tegen Juventus. “Zij moeten het doen zonder Paul Pogba, maar wij missen Luka Modric en Karim Benzema. Wij doen het in ieder geval goed, ook zonder de blessuregevallen”, vindt de sluitpost.

Bezig met laden …