voetbalzone

Ancelotti licht aantal doelwitten tijdens komende transfermarkt toe

Erik van Dam30 apr 2012, 20:44
Laatst bijgewerkt: 30 apr 2012, 20:44
Advertentie

Carlo Ancelotti is voor Paris Saint-Germain op zoek naar nieuwe spelers. De trainer trad eind december in dienst bij les Parisiens, kreeg een jaarsalaris van zes miljoen euro voorgeschoteld en mocht vrijuit winkelen in de winterstop. Ancelotti beperkte zich tot de komst van Thiago Motta, Maxwell en Alex, maar komende zomer moeten er volgens hem drie tot vier nieuwe namen bijkomen in het Parc des Princes.

/

In de Franse kranten circuleren de namen van tal van spelers, en niet de minsten. Ancelotti wil in gesprek met RTL niet onthullen wie hij op de korrel heeft, maar licht wel een tipje van de sluier op. “Een revolutie zal er niet komen; die is dit seizoen al geweest. We willen het team graag beter maken, maar zeker niet met meer dan drie of vier spelers. Het belangrijkste van alles is een centrumspits”, aldus Ancelotti.

In de voorhoede beschikt de trainer momenteel over Kevin Gameiro, Guillaume Hoarau en Nenê als belangrijkste pionnen. De hoop van Ancelotti lijkt echter dat Olivier Giroud (Montpellier), Alexandre Pato (AC Milan) of Hulk (FC Porto) kan komen. In de winterstop probeerde men Pato al aan te trekken en ging Milan akkoord met een bod, maar weigerde de speler zelf te vertrekken. Milan verklaarde later dat het Pato toch liever niet kwijt wilde.

Ancelotti zegt niet voor wie hij graag wil gaan in de maanden juli en augustus. “Het seizoen is nog niet voorbij en dus mogen we nog niet praten met spelers wiens contract nog doorloopt, noch met hun zaakwaarnemers. Ik sluit niet uit dat we in Frankrijk zaken doen. We willen goede spelers en die lopen in dit land rond. Een Franse ruggengraat is belangrijk voor dit team. Sowieso willen we graag jongens die al international zijn.”

Bezig met laden …