voetbalzone

'Ancelotti nam zelf al contact op met doelwit Pjanic'

Bart Kruyt14 apr 2016, 13:42
Laatst bijgewerkt: 14 apr 2016, 13:42
Advertentie

Antonio Conte gaat na het EK aan de slag als hoofdtrainer van Chelsea en hij schijnt Miralem Pjanic van AS Roma naar Londen te willen halen. Conte is echter zeker niet de enige coach die gecharmeerd is van de Bosnische middenvelder: ook Carlo Ancelotti heeft een oogje op hem.

/

Volgens verschillende Italiaanse media houden scouts van Bayern de verrichtingen van Pjanic nu al een tijdje in de gaten. Ancelotti is er reeds van overtuigd dat de middenvelder een meerwaarde kan zijn voor zijn team en schijnt al telefonisch contact te hebben gehad met Pjanic, in een poging hem ervan te overtuigen om in de zomer naar München te komen. Het schijnt dat Pjanic een gelimiteerde afkoopsom van 38 miljoen euro heeft en dat hoeft geen probleem te zijn voor Bayern.

De 26-jarige Pjanic is al bezig aan zijn vijfde seizoen bij Roma, dat de middenvelder in de zomer van 2011 overnam van Olympique Lyon. Dit seizoen is zijn beste tot dusver, met negen doelpunten en tien assists in 29 competitiewedstrijden. Nog nooit scoorde hij vaker in een voetbaljaar. Opvallend is wel dat Pjanic ook al tien (!) gele kaarten heeft gepakt in dit Serie A-seizoen.

Bezig met laden …