voetbalzone

Ancelotti neemt Casillas niet in bescherming: 'Hij heeft brede schouders'

Bart Kruyt11 apr 2015, 12:40
Laatst bijgewerkt: 11 apr 2015, 12:40
Advertentie

Real Madrid neemt het zaterdagmiddag op tegen Eibar en Keylor Navas lijkt in dit duel te gaan keepen. Iker Casillas moet zodoende op de bank plaatsnemen en volgens Spaanse media heeft Carlo Ancelotti besloten om dit te doen, om de clubicoon de fluitconcerten van de kritische supporters te besparen. De coach ontkende dit echter: "Hij heeft geen bescherming nodig", zei Ancelotti.

voetbalzone

Casillas speelt al zijn gehele loopbaan voor Real, maar is de laatste tijd het mikpunt van teleurgestelde fans. De 33-jarige keeper wordt zelfs uitgefloten en zal in de thuiswedstrijd tegen Eibar niet spelen. "Maar het is onzin om te zeggen dat hij bescherming nodig heeft", stelde Ancelotti. "Iker heeft brede schouders en is een echte professional."

Ancelotti benadrukte dat hij hoopt dat Casillas volgend seizoen nog bij Real zal zitten: "Iker heeft duidelijk gemaakt dat hij wil blijven en wij hopen ook dat hij blijft", aldus de oefenmeester. Casillas wordt in verband gebracht met een overstap naar de Verenigde Staten, maar zou het nog te vroeg vinden voor een avontuur in de Major League Soccer.

Bezig met laden …