voetbalzone

Ancelotti ontving transferverzoek: 'Maar ik zei dat hij moest blijven'

Bart Kruyt14 mrt 2015, 15:20
Laatst bijgewerkt: 14 mrt 2015, 15:20
Advertentie

Carlo Ancelotti heeft nog lang niet genoeg gezien van Pepe. De verdediger werd in de zomer in verband gebracht met een vertrek bij Real Madrid en Ancelotti vertelt nu dat hij een transferverzoek ontving van de in Brazilië geboren Portugees. De coach wilde Pepe echter niet laten gaan.

voetbalzone

De 32-jarige verdediger beschikt over een contract dat tot de zomer van 2016 doorloopt en komt volgens Spaanse media in aanmerking voor een nieuwe verbintenis. Ancelotti ontkent de geruchten dat hij Pepe zou willen vervangen: "Dat is echt onzin", zegt de oefenmeester in La Gazzetta dello Sport. "Afgelopen zomer liet Pepe mij zelf weten dat hij wilde vertrekken, omdat de Spaanse media hem neerzetten als een slecht en vuil persoon. Maar ik vertelde hem dat hij moest blijven, omdat ik op hem rekende. En hij heeft mij niet teleurgesteld."

Pepe staat al sinds de zomer van 2007 onder contract bij Real, dat destijds ongeveer dertig miljoen euro betaalde aan FC Porto om de verdediger over te nemen. In het shirt van de Koninklijke speelde Pepe tot dusver 185 competitiewedstrijden, waarvan 17 in het lopende seizoen.

Bezig met laden …