voetbalzone

Ancelotti vol ontzag: ‘PSV ging er pas na strafschoppen uit!’

Erik van Dam25 aug 2016, 20:00
Laatst bijgewerkt: 25 aug 2016, 20:00
Advertentie

Bayern München wreef zich donderdagavond zeker niet in de handen bij het zien van de loting voor de groepsfase van de Champions League. De Zuid-Duitsers zagen achtereenvolgens Atlético Madrid, PSV en FK Rostov naar voren komen als tegenstanders. Karl-Heinz Rummenigge en Carlo Ancelotti spreken van een zware poule voor Bayern.

/

Voorzitter Rummenigge noemt Atlético de meest spraakmakende tegenstander in de groepsfase. De Madrilenen verloren vorig seizoen immers nog de eindstrijd en haalden die twee jaar daarvoor ook al. “Tegen de andere twee clubs hebben we nog niet gespeeld. Rostov is niet alleen een verre uitwedstrijd, maar ook een lastige tegenstander. Het is een club die we niet gering moeten nemen en waartegen we geconcentreerd moeten spelen.”

Trainer Ancelotti spreekt van een pittige groep voor Bayern, zijn nieuwe club met wie hij Europees succesvol hoopt te worden. “Atlético schakelde vorig seizoen Bayern nog uit, Rostov verbaasde vriend en vijand door van Ajax te winnen en Eindhoven ging er vorig seizoen pas na strafschoppen uit tegen Atlético. Deze groep wordt echt niet makkelijk”, voorspelt de Italiaan.

Bezig met laden …